Aby Hartog werkt bij De Kinderboekwinkel in Amsterdam. Aby maakt voor De Kinderboekwinkel wekelijks een filmpje waarin hij vertelt over een boek. Deze filmpjes worden ook gedeeld op Ikvindlezenleuk. Veel kijkplezier!

Informatie over het boek

boekomslag Barry Jonsberg - Een lied dat alleen ik kan horen

Barry Jonsberg – Een lied dat alleen ik kan horen
Lemniscaat 2018, 160 bladzijden, vertaald door Annelies Jorna, 15+
Een dertienjarige jongen die smoorverliefd is op het nieuwe meisje uit de klas, maar haar niet eens durft aan te spreken. Logisch, want Rob heeft last van paniekaanvallen die gepaard gaan met overgeven en volstrekt niet meer kunnen functioneren. Dus aanbidt hij haar van een afstand. Maar dan begint Rob anonieme tekstberichtjes te ontvangen – tekstberichtjes die hem uitdagen dingen te doen die hij denkt niet te durven.

Koop het boek bij De Kinderboekwinkel

kno meer info over boek

Met dank aan Aby Hartog en De Kinderboekwinkel voor het filmpje. Bekijk hier alle leestips.