Op dinsdag 14 mei is er een Makkelijk Lezen Dag in congrescentrum Antropia. De vraag ‘Hoe leidt begrijpend lezen tot meer leesplezier?’ staat deze dag centraal. Er zijn allerlei deskundigen aanwezig waarmee je van gedachten kunt wisselen. Ikvindlezenleuk is hier ook aanwezig. Je kunt mij op deze dag van alles vragen over leesbevordering en hoe recensies schrijven zorgt voor meer leesplezier bij kinderen. Dit congres is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met kinderen en boeken lezen. Meer informatie over deze dag vind je op de website van de Makkelijk Lezen Dag.

Van de organisatie mag ik een kortingscode weggeven, waarmee je minder betaalt voor je toegangskaart. Hoe kun je deze kortingscode krijgen? Meld je aan voor de wekelijkse en/of maandelijkse nieuwsbrief van Ikvindlezenleuk én meld je aan voor het ontvangen van de kortingscode. Nadat ik heb gecontroleerd of jouw mailadres op beide lijsten staat stuur ik je de kortingscode. In de aanloop naar het Congres Makkelijk Lezen zal ik je ook een paar keer een mail sturen over leesplezier.