Welk boek wil jij deze zomer lezen? Deze vraag stelde ik aan 61 schrijvers, illustratoren, vertalers, uitgevers en leesbevorderaars. Het hoefde niet per se een jeugdboek te zijn. Tijdens zomerlezen, in juli en augustus, zal elke dag iemand anders deze vraag beantwoorden. Het overzicht met alle antwoorden vind je op deze pagina, en hier vind je alle boeken in één oogopslag.

Dit is het boek dat ik deze zomer wil lezen…

Informatie over het boek

boekomslag Laura van der Haar - Het wolfgetal

Laura van der Haar – Het wolfgetal
Podium 2018, 400 bladzijden, 18+
Eind jaren negentig. Twee meisjes groeien op tussen stad en achterland. Samen ontdekken ze de wereld en zichzelf. In de loop der jaren komt hun vriendschap op scherp te staan; Vikki gaat steeds verder in het verleggen van grenzen en verlangt volledige overgave van haar vriendin. Tot de nacht waarin het onherroepelijk misgaat.

ikvindlezenleuk knop andere recensies lezen

Over Eveline Aendekerk

Eveline Aendekerk is de directeur van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). Meer informatie over haar vind je op de website van CPNB.


Ik heb dit filmpje van Eveline Aendekerk gekregen om te gebruiken bij deze blogbijdrage

Geef een reactie