Terugblik op ‘Welk boek wil jij deze zomer lezen?’

De zomer is een goed moment voor mensen om eindelijk weer eens te lezen. Ik was erg nieuwsgierig wat voor boek schrijvers, illustratoren, vertalers, uitgeverijmensen en leesbevorderaars wilden lezen. Daarom vroeg ik aan 62 mensen ‘Welk boek wil jij deze zomer lezen?’. In juli en augustus kwam er elke dag een nieuw antwoord online. Dat leverde leuke antwoorden op. Hieronder vind je een overzicht van de boeken die werden genoemd

Genoemde boeken

Boeken voor 8+

Boeken voor 10+

Boeken voor 12+

Boeken voor 15+

Boeken voor 18+

Conclusie

Uit deze lange lijst met boeken blijkt dat er verschillende interesses zijn om een boek te lezen. Ik vind dat het een mooi overzicht met leestips is geworden. Iedereen bedankt voor het meedoen en ik hoop dat jullie allemaal een leuke leeszomer hebben gehad.