boekomslag Geronimo Stilton - Het geheimzinnige geschrift van Nostradamuis (Geronimo Stilton 4)

Op de Ratfurter Boekenbeurs kreeg ik een heel oud geschrift onder ogen van de beroemde wetenschapper en astroloog, Nostradamuis, de ziener van wat de toekomst zou verbergen. Mijn uitgeverssnuit rook hier onmiddellijk een bestseller. Ik probeerde het manuscript uit poten te houden van mijn grootste concurrent en aartsvijand, Ratja Ratmuis, uitgeefster van De Rioolrat. Maar toen was het manuscript ineens verdwenen… Pinky Punk, mij assistente, ging op onderzoek uit en kwam erachter dat het document gestolen was door, je raadt het al… mijn aartsvijand!

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van anoniem (8-10 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
niet
Wat vind je van het boek?
★★★★☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Het boek heeft een mooie voorkant, Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen, niet
Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, geheimzinnig, spannend, leuk
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
leuk
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemiddeld
Waar gaat het verhaal over?
geschrift
Wie is de hoofdpersoon?
Gerinmo stilton Thea klem benjamin
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
nee
Waar speelt het verhaal zich af?
muizenland
Wat vind je leuk aan dit boek?
de voorkant grieuwlijk uit
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
niks
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
dat weet ik niet
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen

Geef een antwoord