2019 boekenleggers

Boekenleggerwedstrijd 2019

Mijn boekenleggers zijn weer bijna op. Tijd dus voor een nieuwe boekenleggerwedstrijd! Ik kan zelf niet tekenen, en daarom ben ik op zoek naar jou! Ik wil voor de nieuwe boekenlegger naar een tekening waaraan je kunt zien dat lezen leuk is. Dus: hou jij van lezen en van tekenen, maak een mooie tekening en doe mee aan de wedstrijd. Iedereen mag meedoen (jong en oud)!

Wat zijn de regels?

  • Het document om jouw tekening op te maken vind je hier. Om het document te downloaden klik je daarna op het knopje met de pijl erop:
  • Jouw tekening mag zowel liggend als staand zijn
  • De tekst “ik vind lezen leuk” moet in de tekening staan (mag ook als 1 woord aan elkaar geschreven worden)
  • Je mag geen commerciële figuren gebruiken, bijvoorbeeld uit een tekenfilm
  • De winnende tekening mag ik gebruiken om boekenleggers van te laten drukken. Daar komt natuurlijk jouw naam bij te staan. De winnaar krijgt een leuk boek cadeau, en natuurlijk een stapeltje boekenleggers
  • Om jouw ontwerp in te leveren stuur je mij vóór maandag 9 december een mailtje met daarbij een scan of digitale foto van jouw boekenlegger. Zorg dat de scan of foto van goede kwaliteit is
  • Ik kies uit alle inzendingen een aantal tekeningen die ik het mooiste vind. Die komen in december op de website te staan en dan mag er een week lang gestemd worden. De tekening met de meeste stemmen wint de boekenleggerwedstrijd

Ik wens je heel veel plezier met tekenen en ik ben ontzettend benieuwd naar de tekeningen!

Informatie over de vorige boekenleggerwedstrijden vind je hier.