plaatje boekenbingo 2020

Ken jij de boekenbingo al? Sanne van Juf Sanne & Merel van Leesvink dagen je uit om voor 1 juni maximaal 60 jeugdboeken te lezen. Je maakt kans op leuke prijzen. Ga naar de website van boekenbingo en meld je aan.

Deze uitdaging doen ze ook aan kinderen. Kinderen uit de onderbouw moeten 20 boeken lezen, kinderen uit de middenbouw 40 boeken en kinderen uit de bovoenbouw 60 boeken. Kinderen maken kans op leuke prijzen als ze minimaal 20 boeken lezen.

Ik heb me zelf ook aangemeld en probeer zoveel mogelijk te lezen. Hieronder vind je het overzicht met alle boeken die meedoen aan de boekenbingo 2020. Ik zou het erg leuk vinden als je ook recensies komt schrijven op Ikvindlezenleuk. Helemaal onderaan dit bericht vind je de boeken die ik uit deze lijst gelezen heb.

Boeken die ik gelezen heb

  1. Ben Guterson – Winterhuis Hotel
  2. Enne Koens – Die zomer met Jente
  3. Idan Ben-Barak – Niet aan dit boek likken!
  4. Li Lefébure – Naar het land van de rijzende zon
  5. Linda Dielemans – Brons
  6. Sanne Rooseboom – Het Ministerie van Oplossingen en het veel te volle huis

Geef een reactie