De Grote Vriendelijke Podcast, een podcast over jeugdliteratuur, wordt gemaakt door Jaap Friso (Jaap schrijft recensies op Jaapleest.nl) en Bas Maliepaard (Bas schrijft recensies voor Trouw, ook te vinden op zijn website). Ik mag de podcast ook delen op Ikvindlezenleuk, met de leestips uit deze aflevering. Bedankt Jaap en Bas voor het maken van deze podcast. Alle afleveringen van De Grote Vriendelijke Podcast met de bijbehorende leestips vind je hier. Een overzicht met alle leestips vind je op deze pagina

Deze aflevering gaat over Bart Moeyaert die deze zomer de Astrid Lindgren Prijs won. Er komen geen leestips voor in deze aflevering. Meer informatie over Bart Moeyaert en zijn boeken op Ikvindlezenleuk vind je hier.

Er volgde ook nog een podcastaflevering waarin Bart Moeyaert de lezing voorlas die hij hield bij de uitreiking van de Astrid Lindgren Prijs.

Geef een antwoord