De Grote Vriendelijke Podcast, een podcast over jeugdliteratuur, wordt gemaakt door Jaap Friso (Jaap schrijft recensies op Jaapleest.nl) en Bas Maliepaard (Bas schrijft recensies voor Trouw, ook te vinden op zijn website). Ik mag de podcast ook delen op Ikvindlezenleuk, met de leestips uit deze aflevering. Bedankt Jaap en Bas voor het maken van deze podcast. Alle afleveringen van De Grote Vriendelijke Podcast met de bijbehorende leestips vind je hier. Een overzicht met alle leestips vind je op deze pagina

In deze aflevering krijgt Ted van Lieshout te horen dat hij de Boekensleutel heeft gewonnen. Er worden geen leestips gegeven. Wel stond zijn boek Kleuren centraal. Meer informatie over Ted van Lieshout en zijn boeken op Ikvindlezenleuk vind je hier.

Leestips uit deze aflevering

Geef een antwoord