Walt Disney Studios – Zingen is alles wat ik wil (2e recensie)

geplaatst in: ★★★★★, 10+, recensie | 0
Walt Disney Studios – Zingen is alles wat ik wil (2e recensie)

Liefste dagboek, Zingen en optreden op een podium, dat is waarvoor ik geboren ben. En ik zal me door niets of niemand laten tegenhouden, niet door mijn vader en ook niet door Gregorio! Sinds hij de nieuwe directeur is, is Studio 21 niet meer dezelfde leuke school als vroeger. Gelukkig kan ik rekenen op mijn vrienden om hier iets aan te doen. En dan is er nog Leon. Hoe kan ik hem ervan overtuigen dat ik helemaal niets meer voel voor Tomas...? Of misschien toch wel... Violetta

Boekinformatie
Schrijver: Walt Disney Studios
Titel: Zingen is alles wat ik wil
Serie: Disney Violetta #3
Uitgeverij: Deltas
Jaartal: 2014
Bladzijden: 128
Illustrator: Walt Disney Studios
Vertaler: Nele Jacobs
Genre: humor, romantisch verhaal
Leeftijd: 10+

Lees dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. Of leen het boek bij de bibliotheek in Nederland of in België
bol.com
Klik hier voor meer informatie over dit boek en alle recensies

Mening over het boek

Recensie van Anoniem (10-12 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
Zelf gekocht
Wat vind je van het boek?
★★★★★
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Het boek heeft een mooie voorkant, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen, Andere mensen zeiden dat het een leuk boek is
Welke steekwoorden passen bij het boek?
grappig, interessant, lang, leuk, mooi, romantisch, verrassend, vrolijk
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
Walt Disney Studio
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemiddeld
Waar gaat het verhaal over?
het gaat over een meisje die een nieuwe leven en nieuwe vrienden maken
Wie is de hoofdpersoon?
Violleta,Thomas,Herman,leon en haar vriendinnen
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
ja heb ik al een keer gedaan toen ze op tournee gingen
Waar speelt het verhaal zich af?
Beunos aires
Wat vind je leuk aan dit boek?
ik ben meer van humor en het boek is heel erg grappig
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
dat het niet verder gaat met het boek
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee want ik heb het al gedaan
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
mijn vriendinnen
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ja, ik wil het boek nog een keer lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen

Recensies

Heb jij dit boek gelezen? Of een ander leuk boek? Klik op de oranje knop en vul het vragenformulier in
Dat is alles wat jij hoeft te doen om een recensie te schrijven...


Schrijf zelf een recensie

Tip

Ben je op zoek naar meer informatie over de schrijver, illustrator en/of vertaler? Veel van deze boekenmakers hebben een eigen website. Daarnaast vind je meer informatie op de websites van de uitgeverijen en op de websites van Jeugdbibliotheek, Jeugdliteratuur, Leesfeest

Geef een reactie