boekomslag Andy Griffiths - De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen

De waanzinnige boomhut van Andy en Terry heeft nu 65 verdiepingen! Hij is uitgebreid met een dierentrimsalon, een verjaardagskamer waar het altijd je verjaardag is (ook al is het dat niet), een kamer vol met ontploffende oogbollen, een lollyshop, een drijfzandbak, een mierenboerderij, een tijdmachine, en Waan-ZNN: een televisiestation dat je 24 uur per dag op de hoogte houdt van het laatste boomhut-nieuws, de laatste gebeurtenissen en de nieuwste roddeltjes. Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Marvin
Hoe kom je aan het boek?
Zelf gekocht
Wat vind je van het boek?
★★★★★
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Het boek heeft een mooie voorkant, Ik vond de tekst op de achterkant leuk, Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen, Ik heb het boek niet zelf uitgekozen, Andere mensen zeiden dat het een leuk boek is
Welke steekwoorden passen bij het boek?
grappig, interessant, leuk, mooi, verrassend, vrolijk, zielig, logisch
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
Terry Denton
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
Waar gaat het verhaal over?
over dat er nieuwe dingen zijn geplaatst.
bijvoorbeeld een drijfzandbak
Wie is de hoofdpersoon?
weetikniet
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
weet ik niet
Waar speelt het verhaal zich af?
weetik niet
Wat vind je leuk aan dit boek?
Ik vind het boek leuk omdat er veel plaatjes in staan en weinig tekst.
dat vind ik er leuk aan.
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
Niks het is gewoon een coole boek.
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee ik vind het gewoon een leuke boek
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
voor de klas die het leuk lijkt.
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ja, ik wil het boek nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen

Geef een antwoord