Door het coronavirus is er van alles veranderd. Op het moment dat ik dit schrijf (26 maart) zijn de scholen al een paar weken gesloten. De verwachting is dat dit nog wel een tijdje gaat duren. Daarom kun je vanaf 1 april meedoen met zomerlezen. Dit wordt de 7e editie van zomerlezen. Zomerlezen gaat voorlopig door t/m augustus. 

Ik heb besloten om deze leesactiviteit ‘zomerlezen’ te noemen, omdat ik ‘quarantainelezen’ of ‘coronalezen’ te negatief vindt klinken. We beginnen dus maar alvast in de lente met zomerlezen.

Meer informatie over eerdere edities van zomerlezen en leestips vind je hier.

Wat moet ik doen?

  • Stap 1: lees een boek
  • Stap 2: schrijf een recensie. Als je mee wilt doen met zomerlezen moet je in het recensieformulier je e-mailadres en naam invullen. Zo kan ik bijhouden hoeveel boeken je leest
  • Stap 3: ga terug naar stap 1 🙂

Aan het einde van de maand verloot ik onder alle deelnemers (van Ikvindlezenleuk & Ikvindlezennietleuk) een boek. Hoe meer boeken je leest in een maand (en daar recensies over schrijft), hoe vaker jouw naam mee doet met de loting. Er is geen discussie mogelijk over de winnaar.

We beginnen op 1 april met lezen. Lees jij mee?


Geef een reactie