Benieuwd naar alle maandoverzichten sinds het begin van Ikvindlezenleuk? Bekijk ze via deze pagina. Recensies over boeken vanaf 12 jaar vind je op IkvindlezenNIETleuk.

Deze recensies zijn, behalve door mij, geschreven door Anahita, Angelino, Anke, Annabel, Anouk, Barry-Gert, Beau, Boris, Bram, Casper, Daan, Demi, Diederik, Eline, Emma, Evelien, Evy, Febe, Femke, Fenne, Fiene, Freya, Gwen, Ishana, Jasmijn, Joep, Joris, Julian, Juliette, Kate, Katrien, Koen, Krystyna, Lars, Liv, Lize, Lola, Lotte, Luuk, Maggy, Mas, Maud, Merel, Mia, Mijntje, Morris, Nanou, Noa, Nomi, Nordin, Olivia, Olivier, Petra, Puk, Rens, Robert, Romasya, Romy, Roos, Roy, Sam, Sara, Sem, Senna, Susan, Sven, Theo, Thijmen, Thijs, Thom, Timo, Unaiza, Veerle, Wessel, Yara, Yassira en anonieme recensenten.

Boeken voor 6-

Boeken voor 6+

Boeken voor 8+

Boeken voor 10+

Boeken voor 12+

Boeken voor 15+

Boeken voor 18+

Recensieboeken

Met dank aan uitgeverijen Ambo|Anthos en Lemniscaat.

Geef een antwoord