Door het coronavirus is er van alles veranderd. De scholen zijn al een aantal weken gesloten. De verwachting is dat dit nog wel een tijdje gaat duren. Daarom kun je vanaf 1 april meedoen met een extra vroege start van zomerlezen. Normaal gesproken kun je in juli & augustus mee doen met zomerlezen. Lees jij mee? Ga naar deze pagina voor meer uitleg over zomerlezen en hoe jij mee kunt doen.

Deze maand maak je kans op een boek van uitgeverij Lemniscaat. Klik op een boekomslag voor meer informatie over dit boek. Als je jonger dan 12 jaar bent maak je kans op Gozert en als je ouder bent dan 12 jaar maak je kans op Een lied dat alleen ik kan horen. Voor volwassenen zal ik kijken naar de leeftijdscategorie van de boeken waarover je recensies hebt geschreven.

De winnaars zijn…

  • Luuk wint het boek ‘Gozert’ van Pieter Koolwijk
  • Katrien wint het boek ‘Een lied dat alleen ik kan horen’ van Barry Jonsberg

Gelezen in april

Met dank aan Anouk, Beau, Bram, Evelien, Joep, Katrien, Lotte, Luuk, Mas, Petra, Rens, Romy, Timo en anonieme recensenten

Geef een antwoord