Door het coronavirus is er van alles veranderd. De scholen zijn al een aantal weken gesloten. De verwachting is dat de coronamaatregelen nog wel een tijdje gaat duren. Daarom is zomerlezen dit jaar al op 1 april begonnen. Normaal gesproken kun je in juli & augustus mee doen met zomerlezen. Lees jij mee? Ga naar deze pagina voor meer uitleg over zomerlezen en hoe jij mee kunt doen.

Heb jij nog wel eens moeite met het oppakken van een boek of vind je lezen gewoon niet zo leuk? Dan ken je De Tempeljagers-serie van Michael Reefs nog niet! Michael, die zelf nooit echt een fanatieke lezer was, schrijft boeken die hij als kind dolgraag had willen lezen. Wedden dat jij lezen ook leuk kan vinden? Zijn nieuwste boek, Het verdwenen eiland Kivamba is net uit, maar je kunt nu al kans maken op een gesigneerd exemplaar van het tweede deel van de serie De Tempeljagers. Het mysterie van de gouden feniks verschijnt dit jaar.

Hoe maak jij kans?

  • lees het boek Het verdwenen eiland Kivamba
  • ga naar het recensieformulier (dit formulier is niet meer actief), beantwoord de vragen en schrijf zo een recensie over dit boek
  • daarnaast wil uitgeverij Billy Bones ook graag een recensie over dit boek op bol.com (2x een recensie schrijven dus)
  • vergeet niet om je e-mailadres in te vullen bij het schrijven van je recensie voor Ikvindlezenleuk
  • meedoen aan deze winactie kan t/m 30 augustus