De Grote Vriendelijke Podcast, een podcast over jeugdliteratuur, wordt gemaakt door Jaap Friso (Jaap schrijft recensies op Jaapleest.nl) en Bas Maliepaard (Bas schrijft recensies voor Trouw, ook te vinden op zijn website). Ik mag de podcast ook delen op Ikvindlezenleuk, met de leestips uit deze aflevering. Bedankt Jaap en Bas voor het maken van deze podcast. Alle afleveringen van De Grote Vriendelijke Podcast met de bijbehorende leestips vind je hier. Een overzicht met alle leestips vind je op deze pagina

In deze aflevering zijn Kate Schlingemann, Bette Westera en Gil Vander Heyden te gast. Zij zijn drie van de veertig dichters die in het nieuwste nummer van het tijdschrift Dichter staan. Het tijdschrift heeft deze keer als ondertitel ‘corona – de wereld staat stil en op zijn kop). Meer informatie over Kate Schlingemann, Bette Westera en Gil Vander Heyden en hun boeken op Ikvindlezenleuk vind je hier.

Leestips uit deze aflevering

Geef een antwoord