De Grote Vriendelijke Podcast, een podcast over jeugdliteratuur, wordt gemaakt door Jaap Friso (Jaap schrijft recensies op Jaapleest.nl) en Bas Maliepaard (Bas schrijft recensies voor Trouw, ook te vinden op zijn website). Ik mag de podcast ook delen op Ikvindlezenleuk, met de leestips uit deze aflevering. Bedankt Jaap en Bas voor het maken van deze podcast. Hier vind je alle GVP-leestips.

In deze aflevering zijn Kate Schlingemann, Bette Westera en Gil Vander Heyden te gast. Zij zijn drie van de veertig dichters die in het nieuwste nummer van het tijdschrift Dichter staan. Het tijdschrift heeft deze keer als ondertitel ‘corona – de wereld staat stil en op zijn kop)

  • bekijk hier alle boeken van Kate Schlingemann op Ikvindlezenleuk
  • bekijk hier alle boeken van Bette Westera op Ikvindlezenleuk
  • bekijk hier alle boeken van Gil Vander Heyden op Ikvindlezenleuk

Leestips uit deze aflevering