Door het coronavirus is er van alles veranderd. De scholen gaan gelukkig weer open. De verwachting is dat de coronamaatregelen nog wel een tijdje gaan duren. Daarom is zomerlezen dit jaar al op 1 april begonnen. Lees jij mee? Ga naar deze pagina voor meer uitleg over zomerlezen en hoe jij mee kunt doen.

Deze maand maak je kans op Dinges van David Walliams (voor <12 jaar) van uitgeverij Clavis of Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 van Sue Townsend (voor >12 jaar) van uitgeverij Condor.

Let op! Het boek Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 wordt alleen binnen Nederland verstuurd.

De extra winactie voor het tweede deel van De Tempeljagers-serie van Michael Reefs gaat door t/m eind augustus. Je maakt kans op een gesigneerd exemplaar van het tweede deel van De Tempeljagers dat in september uit komt. Meedoen kan door een recensie te schrijven over ‘Het verdwenen eiland’ van Kivamba, het eerste deel van De Tempeljagers. Meer info vind je hier.

De winnaars zijn…

  • Katrien wint het boek ‘Dinges’ van David Walliams
  • Mikki-Roos wint het boek ‘Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 jaar’ van Sue Townsend

Gelezen in juli

Met dank aan Gabriella, Jazlynn, Katrien, Luuk, Mikki-Roos, Marloes

Geef een antwoord