Door het coronavirus is er van alles veranderd. De scholen gaan gelukkig weer open. De verwachting is dat de coronamaatregelen nog wel een tijdje gaan duren. Daarom is zomerlezen dit jaar al op 1 april begonnen. Lees jij mee? Ga naar deze pagina voor meer uitleg over zomerlezen en hoe jij mee kunt doen.

Deze maand maak je kans op Chaos United breekt door! van Gerard van Gemert (voor <12 jaar) van uitgeverij Condor of Bijna echt van Lisa van Campenhout (voor >12 jaar) van uitgeverij Blossom Books.

Let op! Het boek Chaos United breekt door! van Gerard van Gemert wordt alleen binnen Nederland verstuurd.

De extra winactie voor het tweede deel van De Tempeljagers-serie van Michael Reefs gaat ook deze maand door. Je maakt kans op een gesigneerd exemplaar van het tweede deel van De Tempeljagers dat in september uit komt. Doe je mee? Klik hier voor meer informatie en de regels.

De winnaars zijn…

  • Siem wint ‘Chaos United breekt door!’ van Gerard van Gemert
  • Eva wint ‘Bijna echt’ van Lisa van Campenhout

Gelezen in augustus

Met dank aan Eva, Ingrid, Liana, Marloes, NoƩmi, Siem

Geef een antwoord