Welk boek wil jij deze winter lezen? (2020)

icoontje voor sprookjesmaand

Het is weer december. Een periode waarin mensen meer tijd hebben om te lezen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de boeken die andere mensen lezen. Vandaar dat ik deze winter een vragenformulier heb gemaakt waar iedereen kan vertellen welk boek hij/zij deze winter wil gaan lezen. Ik hoop op veel reacties.

Ben jij deze winter van plan om eindelijk dat ene boek uit je boekenkast te lezen? Of die bestseller waar iedereen het over had? Of heb je een boek gekocht of gekregen waar je dolgraag aan wilt beginnen? Kortom: welk boek wil jij deze winter lezen? Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoord. Het hoeft niet om een jeugdboek te gaan, alle boeken zijn welkom.

Voor mij passen sprookjes en sprookjesachtige verhalen goed bij het koude winterweer. Vandaar dat ik december sinds 2014 op Ikvindlezenleuk vier als sprookjesmaand. Ik probeer zoveel mogelijk sprookjesachtige verhalen te lezen. Lees jij mee?

Vul het formulier hieronder in om te vertellen welk (sprookjesachtig) boek jij deze winter wil lezen. Daarnaast vind ik het natuurlijk erg leuk als je, als je het boek uit hebt, een recensie komt schrijven.

Hier vind je alle leestips.

Ik wens je alvast heel veel leesplezier!