Carry Slee – Een hysterische moeder, ruzie met iedereen en vriendje afgepikt (2e recensie)

Mening over het boek

Recensie van Estelle (12-15 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
Zelf gekocht
Wat vind je van het boek?
★★★☆☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen
Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, geheimzinnig, leuk, romantisch, spannend, vrolijk, zielig
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
kristel steenbergen
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
Waar gaat het verhaal over?
de moeder van Britt is verliefd op een leeraar van de school hij heet blok geitensok alleen het is geen leuke leraar maar een loserleeraar en hij woont thuis bij hun alleen Britt krijgt het vermoeden dat hij wilt gaan verhuizen naar Maastricht en Britt vond dat heel leuk alleen de moeder begint heel anders toedoen erg boos en chagarijnig alleen Britt had ergens gelezen dat er een leuk programma was namelijk een leuke man voor je moeder dus natuurlijk schreef. Britt en Lucas (haar broertje ) haar daar voor in ze werden daar voor uit gekozen en kwamen op tv bij het progamma ze kozen een man die Karel heet alleen de moeder mocht er niks van weten en dacht dat ze naar blok ging Micha ( moeder) vond het erg jammer en een realtie wilde ze helaas ook niet met Karel en nu wilt haar moeder zelfs naar Maastricht gaan verhuizen haar moeder gaat ook daar naartoe verhuizen en daar heeft ze het erg lastig mee want haar echte vader woont hier ook niet die woont in Japan met haar stiefmoeder ze zouden een baby krijgen in Japan maar dat werdt een miskraam en de stiefmoeder van Britt die ze nog nooit heeft gezien wilt gaan scheiden maar dat betekent wel dat de vader weer in Nederland kom wonen waar ze heel blij mee is Britt had ook een vriendje die heet Dave en dat ging uit omdat hij met een van haar beste vriendinnen had gezoend daar had Britt het erg lastig mee want ze zat al in een hele moeilijke tijd en dat dit ook nog is.
haar vader kwam inderdaad terug naar Nederland en dat betekende dat ze niet mee hoefde Naar Maastricht maar nu kon ze bij dr vader gaan wonen samen met haar broertje alleen ging ze haar moeder niet vaak meer zien
Wie is de hoofdpersoon?
britt en micha ( haar moeder) en ik denk haar vriendinnen ook wel
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
ik zou wel Britt willen ontmoeten hoe zei haar levenlijd vind ik erg leuk en hoe ze alles aanpakt ik zou met haar op avontuur willen gaan denk ik
Waar speelt het verhaal zich af?
het verhaal speelt zich nu af
Wat vind je leuk aan dit boek?
dat als je er eenmaal in zit dat die echt leuk is
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
ik vind hem net iets tekinderachtig
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee hoor
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
voor mijn nichtje
Wil je het boek nog een keer lezen?
Nee, ik wil het boek niet nog een keer lezen

Meer informatie over dit boek