Ik heb gestemd voor De Grote Vriendelijke 100 (2021)

Bas Maliepaard en Jaap Friso van De Grote Vriendelijke Podcast roepen iedereen op om te stemmen op zijn/haar 5 favoriete jeugdboeken. Dit kan t/m 7 november via de website van Hebban. Op 24 november maken zij De Grote Vriendelijke 100 bekend. Heb jij al gestemd?

Stemmen kan via deze link

mijn top 5 De Grote Vriendelijke 100 2021

Ik vond het erg lastig om maar 5 boeken te noemen. Ik heb er daarom niet al te lang over nagedacht en heb gekozen voor boeken die ik vroeger heb gelezen en waar ik nog steeds goede herinneringen aan heb én voor boeken die ik de afgelopen jaren heb gelezen en die veel indruk hebben gemaakt. Op social media zie ik lijstjes van anderen en merk ik dat ik ook nog heel veel andere mooie boeken op dit lijstje had kunnen zetten…