Benieuwd naar alle maandoverzichten sinds het begin van Ikvindlezenleuk? Bekijk ze via deze pagina. Recensies over boeken vanaf 12 jaar vind je op IkvindlezenNIETleuk.

Er zijn 85 recensies geschreven deze maand. Met dank aan Adanto, Casper, Daniël, Dastan, Demi, Elias, EmmaSophie, Emmily, Feline, Inaya, Isa, Ivonne, Jaeey, Janninck, Jinthe, Julotte, Khloe, Khyam, Kyrana, Lauren, Levin, Lieke, Lieuwe, Lily, Lindsey, Lucas, Luuk, Marco, Marijn, Mees, Mike, Myla, Nathan, Noake, Nonty, Nout, Quinn, Rick, Roos, Thieme, Wessel en anonieme recensenten

Gelezen door Mathilde

Tiril en de toverdrank (CPNB), Het geheim van Michelangelo (La Zeta), Manus en Janus en Sinterklanus (BLOP), Het geheim van het oude strandhuis (Dutch Venture Publishing), Elin (Volt), Boeli en Mumi en de fantastische reis naar het begin van de ochtend (Lannoo) heb ik gekregen als recensieboek