boekomslag Geronimo Stilton - Fantasia III (Fantasia 3)

De regenboogdraak kwam mij opnieuw halen om Florina, de feeënkoningin, te redden uit de gemene klauwen van de heks Strega (jullie kennen haar nog uit mijn eerste twee Fantasia-avonturen). Strega had Florina ontvoerd en nu leed heel Fantasia onder een alsmaar voortdurende ijskoude winter. BRRR… Ik aarzelde geen moment en liet in dit derde deel mij door de regenboogdraak meenemen naar het Rijk der Kabouters, waar ik gelukkig mijn oude vrienden van de Fantasiaclub weer ontmoette. Samen gingen we op weg om Florina te zoeken. We hadden van Boletus, de koning van de kabouters, een heel bijzonder kompas meegekregen om ons te helpen onze weg te vinden. Maar die weg voerde ons langs de vreselijkste plekken: het Rijk der Nachtmerries bijvoorbeeld, of wat dacht je van de Vuurspuwende Vulkaan of het gevecht tegen de Ring van Licht? Uiteindelijk moest ik het opnemen tegen Strega zelf in een bloedstollend duel, terwijl we op draken vlogen!

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van anoniem (10-12 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
Zelf gekocht
Wat vind je van het boek?
★★★★★
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik vond de tekst op de achterkant leuk, Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Andere mensen zeiden dat het een leuk boek is
Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, cool, leuk, mooi, spannend, vrolijk
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
geronimo stilton
Waar gaat het verhaal over?
Wanneer geronimo bodste op de kraan doet hij een droom.
Dat was dat hij in Fantasia was en dat florina werdt ontvoerd
Dan komt hij om Florina te redden met de andere lidden.
Wie is de hoofdpersoon?
geronimo stilton
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
Alys
Waar speelt het verhaal zich af?
in de bandkamer
Wat vind je leuk aan dit boek?
daat florina ontvoerd is
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
dat niet ehct is
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
mijn klas
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen

Geef een antwoord