Bas Maliepaard en Jaap Friso van De Grote Vriendelijke Podcast roepen iedereen op om te stemmen op zijn/haar 5 favoriete jeugdboeken. Dit kan t/m 6 november via de website van Hebban. Je hoeft hier geen Hebban-account voor te hebben. Ik ben heel benieuwd welke 100 boeken dit jaar in De Grote Vriendelijke 100 komen te staan. Hieronder zie je de 5 boeken waar ik op gestemd heb.

Bekijk hier op welke boeken ik vorig jaar gestemd heb

Bekijk hier De Grote Vriendelijke 100 van 2021

plaatje De Grote Vriendelijke 100 (2022)
plaatje De Grote Vriendelijke 100 (2022)

Het is best lastig om maar vijf boeken te mogen kiezen. Ik heb mijn top 5 van vorig jaar als uitgangspunt genomen. Daar heb ik wat andere titels bijgezet die mij te binnen schoten. Gisteravond heb ik uit deze titels vijf boeken gekozen.