boekomslag Jeff Kinney - Geen paniek!

December is verschrikkelijk! Als je in díé maand een fout maakt kost het je cadeaus. Bram zit in de PENARIE. De school is beklad met groene smurrie en hij is verdachte nummer 1. Terwijl Bram er helemaal NIETS mee te maken heeft. Nou ja, een soort van niets dan… Geen paniek! De familie Botermans raakt ingesneeuwd. Toch is Bram er niet gerust op want zodra de sneeuw gaat smelten wil de politie hem natuurlijk spreken. Maar wat is eigenlijk erger: ingesneeuwd met je familie of de politie op je dak?

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van anoniem (8-10 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
Geleend bij de bibliotheek
Wat vind je van het boek?
★★★★★
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen
Welke steekwoorden passen bij het boek?
grappig, leuk, verrassend
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
Jeff Kinney
Waar gaat het verhaal over?
een loser
Wie is de hoofdpersoon?
Bram Botermans
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
nee
Waar speelt het verhaal zich af?
school
Wat vind je leuk aan dit boek?
het is grappig
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil het boek misschien nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen