boekomslag Paul van Loon - Superdolfje

Er komt een nieuwe jongen bij Dolfje en Noura in de klas. Gregor is groot met glanzend haar als een gouden helm. Iedereen vindt hem supercool. Zelfs meester Frans. Al gauw krijgt Gregor een groepje om zich heen. Maar Noura en Dolfje mogen er niet bij. Zij zijn anders, zegt Gregor. En Gregor houdt niet van anders. Dolfje en Noura schrikken ervan. Gregor kan niet weten dat zij weerwolf zijn. Of toch wel? Gelukkig is daar SuperDolfje. Hij gaat iedereen redden. Want hij bestaat echt. Toch? Maar Gregor heeft zelf ook een groot geheim…

kno meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van anoniem (8-10 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
van oma
Wat vind je van het boek?
★★★★☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen
Welke steekwoorden passen bij het boek?
geheimzinnig
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
weet ik niet
Waar gaat het verhaal over?
over dat er een nieuw jongentje in de klas komt en naura en dolfje niet meemogen doen van iedereen
Wie is de hoofdpersoon?
dolfje
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
nee
Waar speelt het verhaal zich af?
weet ik niet
Wat vind je leuk aan dit boek?
gewoon alles
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
mark
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ja, ik wil het boek nog een keer lezen