boekomslag Geronimo Stilton - De geheimzinnige kaasdief

Op een dag staat er plotseling iemand voor mijn neus die beweert dat wij de familienaam Stilton helemaal niet mogen gebruiken, nou ja! Wie is dat type? Waarom moet ik zo nodig naar Engeland, het land van de Stiltonkaas? En wat heb ik te maken met al die mysterieuze kaasdiefstallen? Alsof ik, Geronimo Stilton, iets met diefstal te maken zou kunnen hebben. Het is toch niet mijn schuld dat ik onder de indruk raak van de charmes van een aantrekkelijk muizinnetje? Zeg nou zelf… Trouwens, waarom is die dief eigenlijk alleen maar in Stiltonkaas geïnteresseerd?

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Elise (10-12 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
school
Wat vind je van het boek?
★★★★☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen, ik lees altijd zulke boeken
Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, grappig, interessant, leuk, spannend, vrolijk
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
Silvia Bigolin,Mirella Monesi,Maria De Filippo,Valentina Grassini
Waar gaat het verhaal over?
geronimo stilton krijkt een brief waar in staat dat ze de naam stilton niet meer mogen gebruiken. om dat het een naam is van engelse kaas .stilon kaas dus gaat de familie stilton naar engeland om een stukje van die kaas te proeven ,maar als ze daar aan komen horen ze dat alle kaas is gestolen is .dus kaat de familie stilton op onderzoek uit wie heeft de kaas gestolen en waar is het nu?
Wie is de hoofdpersoon?
geronimo stilton
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
thea stilton om dat ze graag op onderzoek uit gaat
Waar speelt het verhaal zich af?
rokfort en engeland
Wat vind je leuk aan dit boek?
het spannend en avontuurlijk
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
het heft een zachte kaft heeft en dan verbuigt het boek
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
kinderen van 8 tot 12 jaar
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil het boek misschien nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen

Geef een antwoord