De meeste kranten, tijdschriften, websites en blogs publiceren in december lijstjes met de beste boeken van dat jaar. Ik vind dat best vroeg, want je weet maar nooit wat je in december nog gaat lezen.

Wat is het leukste, beste, grappigste, spannendste, mooiste boek dat jij in 2022 gelezen hebt? Via het formulier hieronder kun je t/m 8 januari jouw top 3 doorgeven, met op nummer 1 natuurlijk jouw favoriete boek. Het maakt niet uit hoe oud het boek is dat je gelezen hebt.

In januari zal ik de uitslag van deze verkiezing bekend maken op de website van Ikvindlezenleuk.

9 januari: de verkiezing is afgelopen

Er hebben 10 mensen meegedaan aan de verkiezing van de Ikvindlezenleuk top 25. Er werden 25 verschillende boeken genoemd. Hieronder vind je alle boeken. Iedereen die mee heeft gestemd: heel erg bedankt! Klik op een boekomslag voor meer informatie en recensies over dit boek.

1

2

3 t/m 8

deze boeken kregen evenveel punten

9 t/m 15

deze boeken kregen evenveel punten

16 t/m 25

deze boeken kregen evenveel punten