Karen Saunders – Suzy D. feest lekker mee (2e recensie)

Om indruk te maken op mijn klasgenoten heb ik beloofd om de coolste band EVER voor het schoolfeest te regelen. Hoe dom kun je zijn? The Drifting heeft nog steeds niet gereageerd op mijn e-mails en smeekbedes, en de kaartjes voor het schoolfeest zijn al uitverkocht! Ondertussen wil mijn moeder een surpriseparty voor mijn vader organiseren. Hij háát verrassingen! Bovendien verzint mijn familie de meest gênante sketches. Dus nu bemoei ik me hier ook maar mee. Twee feestjes tegelijk organiseren, dat moet toch lukken?

kno meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Tessa (10-12 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
Geleend bij de bibliotheek
Wat vind je van het boek?
★★★★☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Het boek heeft een mooie voorkant, Ik vond de tekst op de achterkant leuk
Welke steekwoorden passen bij het boek?
fascinerend, grappig, interessant, leuk, mooi, realistisch
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
er staat geen illustraties in het boek
Waar gaat het verhaal over?
over een schoolfeest
Wie is de hoofdpersoon?
suzy
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
mirte en suzy
Waar speelt het verhaal zich af?
op school en thuis
Wat vind je leuk aan dit boek?
het verhaal zelf vind ik leuk
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
er word heel veel omheen gepraat
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
ik raat het aan om te lezen
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
tussen de 10 en 14 jaar
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen