Recensies maart 2023

Benieuwd naar alle maandoverzichten sinds het begin van Ikvindlezenleuk? Bekijk ze via deze pagina. Recensies over boeken vanaf 12 jaar vind je op IkvindlezenNIETleuk.

Met dank aan Abdelbasit, Abel, Arhan, Aron, Ayah, Bruce, Cherona, Damien, Delphine, Elien, Eline, Elise, Evie, Fabienne, Floris, Imke, Isabelle, Ismael, Julius, Jurre, Kaua, Kayne, Kevin, Koen, Kuba, Kyra, Lieke, Liene, Lil, Lorin, Lotte, Maartje, Malou, Mawada, Michael, Michiel, Mila, Montwr, Mungare, Mungare-aurea, Nathan, Nick, Nila, Noella, Nore, Pepijn, Renzo, Robin, Rosaf, Rune, Saloua, Sem, Senne, Teddy, Veerle, Xander, Yasmine, Yfke, Zainab en anonieme recensenten.

Boeken voor 3-6 jaar

Boeken voor 6-9 jaar

Boeken voor 9-12 jaar

Recensies van Mathilde (Ikvindlezenleuk)

geen recensies geschreven