Luna hoort stemmen die haar lastigvallen. Stemmen die niemand anders kan horen. Daarom zit ze in Huize Hoopvol. Toch is haar leven sinds kort iets beter: ieder weekend mag ze bij Ties logeren. Zijn ouders denken niet dat ze gek is. Bovendien is Gozert daar: de onzichtbare vriend van Ties, die Luna ook kan horen. Maar er komt een einde aan die fijne periode als Luna’s moeder haar meeneemt naar het verlaten vakantiepark van haar vader, om meer tijd met z’n tweeën door te brengen. Dat wil Luna helemaal niet. Wat moet ze met een moeder die niets van haar begrijpt, midden in de natuur, waar niets te beleven is? Hoewel… niets? Gozert is meegekomen. En het vakantiepark blijkt toch niet zo verlaten…

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Senna (10-12 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
Hij is van mij.
Wat vind je van het boek?
★★★★★
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Het boek heeft een mooie voorkant, Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen, Andere mensen zeiden dat het een leuk boek is, Omdat ik Gozert ook had gelezen.
Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, geheimzinnig, grappig, leuk, spannend, vrolijk
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
Linde Faas.
Waar gaat het verhaal over?
Over Luna dat is een meisje en ze heeft een ziekte en haar ouders denken dat ze gek is en Gozert de vriend van Ties die kan Zij niet zien maar wel horen want hij is denkbeeldig en daar beleeft ze dan avonturen mee.
Wie is de hoofdpersoon?
Luna
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
Gozert en dan gaan we allemaal gekke verhalen verzinnen.
Waar speelt het verhaal zich af?
Op hun camping.
Wat vind je leuk aan dit boek?
Dat Gozert allemaal gekke dingen uithaalt.
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
Dat Ties er heel lang niet in zit.
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
Nee
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
Mijn vriendin.
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ja, ik wil het boek nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen

Geef een reactie