Welk boek wil jij deze zomer lezen? (2024)

Zomerlezen! De meeste mensen hebben in de zomervakantie eindelijk tijd om te lezen. Ben jij deze zomer van plan om eindelijk dat ene boek uit je boekenkast te lezen? Of die bestseller waar iedereen het over had? Of wil je een hele stapel boeken lezen? Vind jij het leuk om te vertellen waarom jij dat boek wil lezen. Het hoeft niet om een jeugdboek te gaan, alle boeken zijn welkom.

Dit jaar vraag ik voor het vierde jaar aan boekenmakers (schrijvers, illustratoren, vertalers, uitgevers, bibliotheekmedewerkers, leerkrachten en lezers) welk boek (of welke boeken) zij deze zomer willen lezen. Tijdens de zomer (vanaf 1 juli) deel ik deze antwoorden op de website van Ikvindlezenleuk. 

Ik vind het elk jaar weer leuk om te zien wat er voor verschillende soorten boeken worden gelezen. Doe jij ook mee? Geef dan antwoord op de vragen hieronder. 

Benieuwd naar antwoorden van eerdere jaren? Ga dan naar deze pagina.

Overzicht met alle bijdragen

De nieuwste bijdrage staat bovenaan. Bekijk hier alle boeken die deze zomer genoemd zijn

Geen berichten gevonden.