Welkom

De informatie op deze pagina is voor leerlingen van de basisschool. Je vindt hier links naar recensies en naar andere interessante websites.

 

Zoek een boek

Ben je op zoek naar een leuk boek om te lezen, maar heb je eigenlijk geen idee wat jou leuk lijkt? Het is ook erg lastig om een leuk boek uit te kiezen, want er zijn zoveel boeken te vinden in de bibliotheek of boekwinkel. Niet iedereen houdt van dezelfde boeken, dus wat je vrienden leuk vinden vind jij misschien helemaal niets. Wat kun je dan doen? Vraag om hulp bij je leerkracht, de boekwinkel of bij de bibliotheek. Ook op Ikvindlezenleuk kun je op zoek naar leuke boeken! Om een schrijver of boek te vinden gebruik je het zoekvak bovenaan de website. Zoeken op onderwerp, genre, taal of land doe je via deze pagina.

 

Lees een boek

 

 

Recensies lezen

boeken voor 6- | boeken voor 6+ | boeken voor 8+ | boeken voor 10+ | boeken voor 12+

 

Recensie schrijven

Om zelf een recensie te schrijven hoef je alleen maar een aantal vragen te beantwoorden over het boek dat je gelezen hebt. Via de knop hieronder kom je bij het recensieformulier. Met jouw mening over een boek help je andere jongeren om een leuk boek te vinden.

Vertel wat jij van dit boek vindt

 

 

 

 

2 Responses

  1. Ellis

    Hoi!
    Wat een leuke website! Is het ook mogelijk hier boeken die in eigen beheer maar wel professioneel zijn uitgegeven te laten recenseren of te presenteren?

    Vriendelijke groet,
    Ellis

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst... Je e-mailadres wordt niet zichtbaar op de website