Via deze pagina kun je recensies lezen over boeken voor kinderen jonger dan 6 jaar. Natuurlijk mag je deze boeken ook lezen als je ouder bent dan 6 jaar. Alle leeftijden op deze website zijn ‘vanaf’-leeftijden, en dat betekent dat je altijd boeken voor jongere kinderen mag blijven lezen. Het belangrijkste is dat lezen leuk is!

Recensies zijn meningen over een boek of stripboek. Het lezen van een recensie kan iemand helpen om een leuk boek uit te kiezen. Hoe meer recensies hoe beter! Een recensie geeft maar de mening van 1 persoon. Jij kunt een boek geweldig vinden en er 5 sterren voor geven, terwijl iemand anders het boek maar 1 of 2 sterren geeft. Kijk altijd zelf of een boek je leuk lijkt door bijvoorbeeld de samenvatting te lezen.

Klik hier voor alle boeken voor 6-

Boeken per onderwerp

De plaatjes hieronder zie je op het boek als ze bij de bibliotheek in de kast staan. Ze vertellen je wat voor soort boek het is. Klik op een plaatje om alle boeken van dat genre te zien.

ikvindlezenleuk genre avonturenverhaal
ikvindlezenleuk genre informatief
ikvindlezenleuk genre zeeverhaal
ikvindlezenleuk genre detective
ikvindlezenleuk genre romantisch verhaal
ikvindlezenleuk zonder genre
ikvindlezenleuk genre dieren
ikvindlezenleuk genre school
ikvindlezenleuk genre geschiedenis
ikvindlezenleuk genre science fiction & fantasy
ikvindlezenleuk genre griezelverhaal
ikvindlezenleuk genre sport
ikvindlezenleuk genre humor
ikvindlezenleuk genre sprookjes

Feestboeken

Zelf een recensie schrijven?

Een recensie schrijven voor Ikvindlezenleuk is niet moeilijk. Je hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden over het boek dat je gelezen hebt. In het filmpje hieronder kun je zien hoe gemakkelijk het is.

Ik wil een recensie schrijven

Icoontjes gemaakt door Freepik  van www.flaticon.com