Welkom, ik vind het leuk dat je op Instagram op de link naar mijn website hebt geklikt. Hieronder vind je allerlei informatie over lezen. Ik wens je heel veel leesplezier! Klik hier om naar de hoofdpagina te gaan.

Ikvindlezenleuk is in december 2012 opgericht door mij (Mathilde). Ik ben verslaafd aan lezen en wil dit enthousiasme graag doorgeven aan kinderen & jongeren. Met Ikvindlezenleuk wil ik laten zien hoeveel leuk boeken er bestaan. Bekijk hier welke boeken ik dit jaar gelezen heeft.

Zomerlezen

Welk boek wil jij deze zomer lezen? Deze vraag stelde ik aan schrijvers, illustratoren, vertalers, uitgevers, leesbevorderaars en lezers. Het hoefde niet per se een jeugdboek te zijn. Tijdens zomerlezen, in juli en augustus, zal elke dag iemand anders deze vraag beantwoorden. Alle antwoorden kun je via de link hieronder bekijken.

Welk boek wil jij deze zomer lezen?

Nieuwste recensies

Klik hier voor recensies sinds het begin van Ikvindlezenleuk (2012). Recensies over boeken voor 12 jaar en ouder vind je op de website IkvindlezenNIETleuk (klik hier)

Schrijf zelf een recensie

Klik op deze link om naar het vragenformulier te gaan om zelf een recensie te schrijven. Het beantwoorden van de vragen kost je ongeveer 15 minuten. De rest doe ik.

Nieuwe boeken & recensies

Boekennieuws