Zoek een boek

Ben je op zoek naar een leuk boek om te lezen, maar heb je eigenlijk geen idee wat jou leuk lijkt? Het is ook erg lastig om een leuk boek uit te kiezen, want er zijn zoveel boeken te vinden in de bibliotheek of boekwinkel. Niet iedereen houdt van dezelfde boeken, dus wat je vrienden leuk vinden vind jij misschien helemaal niets. Wat kun je dan doen? Vraag om hulp bij je leerkracht, de boekwinkel of bij de bibliotheek.

Op Ikvindlezenleuk vind je alleen boeken voor 12 jaar en ouder waarover recensies zijn geschreven. Klik hier om naar IkvindlezenNIETleuk te gaan waar veel meer boeken te vinden zijn die je voor de middelbare school kunt lezen.

Als je op de knop hieronder klikt ga je naar het zoekformulier op IkvindlezenNIETleuk. Hier kun je bijvoorbeeld zoeken op onderwerpen, jaartallen in boeken voor 12 jaar en ouder. Veel succes!

ikvindlezennietleuk knop zoek een boek

Boeken per leeftijd

ikvindlezennietleuk leeftijd 12+
ikvindlezennietleuk leeftijd 15+
ikvindlezennietleuk leeftijd 18+

Boeken per schooltype

schoolniveau vmbo bovenbouw
schoolniveau derde graad
schoolniveau vmbo bovenbouw
schoolniveau havo/vwo onderbouw
schoolniveau havo/vwo bovenbouw
schoolniveau eerste graad
schoolniveau tweede graad

Deel jouw mening over een boek

Om zelf een recensie te schrijven hoef je alleen maar een aantal vragen te beantwoorden over het boek dat je gelezen hebt. Het kost je ongeveer 10 minuten om deze vragen te beantwoorden. Via de knop hieronder kom je bij het recensieformulier. Met jouw mening over een boek help je andere jongeren om een leuk boek te vinden.

knop recensie schrijven langwerpig

Geef een antwoord