Welkom

Wat leuk dat je een recensie over een jeugdboek of roman komt schrijven. Maar hoe moet dat nu? Hieronder staat een vragenformulier. Sommige vragen moet je verplicht invullen, dan staat er een rood sterretje bij. Als je alle vragen hebt ingevuld klik je op de knop “verzenden”. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 15 minuten. Ik zal jouw recensie zo snel mogelijk op de website plaatsen, maar dat kan een paar dagen duren.

De meeste recensies op Ikvindlezenleuk gaan over Nederlandse of vertaalde boeken. Maar natuurlijk mag je ook recensies komen schrijven over (jeugd)boeken die in een andere taal zijn geschreven. Er staan al recensies over Engelse en Duitse boeken op de website.

p.s. Stuur mij een berichtje als het versturen van de antwoorden niet lukt, of als het formulier rare dingen doet

Leestips ontvangen?

Wil je geen recensie schrijven, maar wil je wel op de hoogte blijven van nieuwe recensies (leestips) en ander boekennieuws? Meld je hier aan.

Recensie schrijven

Doe je mee met zomerlezen? Dan ga je (vanaf 1 juli) naar dit speciale vragenformulier om je recensie te schrijven. Voor zomerlezen heb ik namelijk een mailadres nodig. Anders kan ik niet bijhouden of je de leesuitdaging haalt.

Het duurt vanwege de zomervakantie langer dan normaal voordat jouw recensies op de website staat. Ikvindlezenleuk viert ook vakantie 🙂 Vul het vragenformulier in en lees lekker verder…

  • 16
  •  
  •  
  •  
  •