Welkom

Wat leuk dat je een recensie over een jeugdboek of roman komt schrijven. Maar hoe moet dat nu? Hieronder staat een vragenformulier. Sommige vragen moet je verplicht invullen, dan staat er een rood sterretje bij. Als je alle vragen hebt ingevuld klik je op de knop “verzenden”. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 15 minuten.

Ik zal jouw recensie zo snel mogelijk op de website plaatsen, maar dat kan een paar dagen duren.

Elke maand verstuur ik een nieuwsbrief met daarin een overzicht van alle recensies die in die maand op de website zijn verschenen (en ander boekennieuws). Daarnaast verstuur ik ook een weekoverzicht. Via het formulier onderaan deze pagina kun je je hiervoor aanmelden.

 

Zomerlezen

Heb je je opgegeven voor zomerlezen? Ga dan via deze link naar het speciale recensieformulier voor zomerlezen. Zo kan ik bijhouden wie welke boeken heeft gelezen. Deze informatie heb ik nodig om je in september een certicifaat te kunnen sturen. Na het versturen van de certificaten zal ik alle e-mailadressen verwijderen.

 

Let op!

Ik plaats geen recensies die door een grapjas zijn geschreven.

Ik plaats geen recensies die geschreven zijn als reclame voor een zelf geschreven of geïllustreerd boek. Natuurlijk mag je wel je fans vragen om een recensie te schrijven. Je kunt met mij contact opnemen of ik interesse heb in jouw boek als recensieboek.

 

p.s. Stuur mij een berichtje als het versturen van de antwoorden niet lukt, of als het formulier rare dingen doet