Welkom

Wat leuk dat je een recensie over een jeugdboek of roman komt schrijven. Maar hoe moet dat nu? Hieronder staat een vragenformulier. Sommige vragen moet je verplicht invullen, dan staat er een rood sterretje bij. Als je alle vragen hebt ingevuld klik je op de knop “verzenden”. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 15 minuten. Ik zal jouw recensie zo snel mogelijk op de website plaatsen, maar dat kan een paar dagen duren.

De meeste recensies op Ikvindlezenleuk gaan over Nederlandse of vertaalde boeken. Maar natuurlijk mag je ook recensies komen schrijven over (jeugd)boeken die in een andere taal zijn geschreven. Er staan al recensies over Engelse en Duitse boeken op de website.

 

Let op!

Ik plaats geen recensies die door een grapjas, of die geschreven zijn als reclame voor een zelf geschreven of geïllustreerd boek. Natuurlijk mag je wel je fans vragen om een recensie te schrijven. Je kunt met mij contact opnemen om te vragen of ik interesse heb in jouw boek als recensieboek.

p.s. Stuur mij een berichtje als het versturen van de antwoorden niet lukt, of als het formulier rare dingen doet

 

Sprookjesmaand

Lees je in december mee met sprookjesmaand? Ga dan naar dit speciale recensieformulier. Bij dit formulier moet je ook je naam en e-mailadres invullen zodat ik kan zien hoe veel recensies je schrijft. En hoe meer recensies je schrijft, hoe groter de kans is dat jij een boekenprijs wint.

Doe je niet mee met sprookjesmaand? Dan kun je het formulier hieronder gebruiken.